У Кропивницькому безвідповідальним власникам реклами відмовлятимуть у дозволах

У Кропивницькому представники спецінспекції та управління архітектури заявили, що власники рекламних бігбордів, які захаращують територію навколо своїх конструкцій і не реагують на зауваження, не отримають надалі дозволи від виконкому на розміщення реклами.

Про це, сьогодні, 1 грудня, на засіданні комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами заявив керівник міської спецінспекції Андрій Максюта.

Претензії спецінспекції стосувались забрудненості території навколо бігбордів.

На засідання комісії спецінспекція запросила представників власників рекламних конструкцій, до благоустрію яких були зауваження. Андрій Максюта подякував тим власникам, які реагують на зауваження і усувають їх, і водночас наголосив, що є частина власників, які просто ігнорують сигнали від влади.

Заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький наголосив, що сьогодні власників реклами запросили поговорити, попередити їх, адже наразі є всі підстави складати протокол на кожного.

3

Андрій Максюта наголосив, що безвідповідальні власники реклами, які не відреагували на зауваження і не прийшли на комісію, отримають спочатку протоколи, а потім їм не будуть продовжені дозволи на розміщення їх конструкцій.

Зазначимо, що видача дозволів є повноваженням виконкому.

1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар