Осінній Кубок КВН Кіровоградщини поїхав у Полтаву

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За традиційний Кубок Кіровоградської обласної ліги КВН у Кропивницькому боролося 9 команд. Дві з трьох перемог отримали полтавчани.

Співорганізатор Ліги у Кропивницькому Володимир Кондрашов розповів Першій електронній, що враження від гри лишилися тільки позитивні:

“У першу чергу – від глядачів, які тепло приймали кожну команду. Звісно, більшість команд особисто мені дуже сподобалися, і я вважаю, що цей кубок був в рази сильнішим за попередній. Рівень команд був різний: хтось грає зовсім недовго, а хтось уже роками. Але усі команди виклалися на повну”, – каже Володимир.

Майже половина команд-учасників – з Полтави, дві – з Харкова. Були також представники з Кропивницького, Рівного та Києва.

“Мені дуже сподобалися полтавчани-гопніки. Їхній тонкий стьоб із повсякденності – це дуже смішно. Їхня фішка – кам’яне обличчя. Я дивувався, як можна розповідати ці жарти без посмішки. І на розминці вони швидше за всіх, не думаючи, давали смішні відповіді. Вони чимось схожі на “Французів”, які у минулому Кубку виступали”, – каже глядач Олександр.

Зрештою, саме полтавчани-гопніки під назвою “Sad Boys” здобули Осінній Кубок КВН Кіровоградщини. “Срібло” також поїхало у Полтаву – команда “МДА” посіла друге місце. Незапланованим фіналістом Кубку стала україномовна команда з Рівного – “Майлі Сайрус”. Кропивничани “Збірна історичного” посіли четверте місце.

Кубок КВН пройшов під патронатом Кіровоградської обласної ради. Партнерами Ліги стала агропромислова корпорація «Greenstone», депутати Дмитро Терзов та Олександр Цертій, а також студія експрес-друку «яМайка», мережа магазинів  «Євротехніка» та нічний клуб «Fusion».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар