РНБО: За добу зафіксована 30 обстрілів з боку бойовиків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Російськими бойовиками не припиняютьcя обстріли позиції Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 30 обстрілів, з них 13 – на Донецькому, 12 – на Маріупольському та 5 – на Луганському напрямках. Про це поінформував сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції майор Сергій Жмурко.

Пише ІАЦ РНБО

Напруженою залишається обстановка в районі Авдіївки, де терористи впродовж доби п’ять разів обстрілювали опорні пункти сил АТО зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм.
По захисниках шахти Бутівка ворог випустив близько 200 мін.

О 19:00 в районі н.п. Новоселівка Друга диверсійно-розвідувальна група у кількості 6 бойовиків намагались проникнути в тил сил АТО. Успішними діями українських військовослужбовців намір диверсантів був зірваний.

Під артилерійським вогнем ворога опинились укріплення в районі Опитного, а по позиціях поблизу Новгородського супротивник вів вогонь з стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького з 82 мм мінометів, а в районі Красногорівки – з великокаліберних кулеметів. Також вівся обстріл снайперами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар