РНБО: минулої доби бойовики здійснили 46 обстрілів (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У зоні проведення антитерористичної операції збройне протистояння на території Донецької та Луганської областей триває.

Про це повідомляє ІАЦ РНБО

Як повідомив сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції підполковник Віктор Шубец, за підсумком минулої доби бойовики російсько-терористичних угрупувань здійснили 46 обстрілів. У аналогічном періоді минулої доби їх було 76.

З мінометів калібрів 120 мм та 82 мм незаконні збройні формування вели вогонь на Донецькому напрямку в районах Авдіївки, Красногорівки, Новгородського та Невельського.

На Маріупольському, окрім мінометів, ворог, порушуючи Мінські домовленості, вкотре застосував ствольну артилерію поблизу Березового та Новотроїцького. Активність кремлівські загарбники проявили в районі Мар’їнки. У сутінках та в нічний час вони 15 разів використовували проти українських воїнів своїх снайперів, вогонь із озброєння БМП, стрілецької зброї, гранатометів та мінометів.

Також із забороненої зброї зафіксовано обстріли позицій сил АТО поблизу Славного, Тарамчука та Широкіного. А зі зброї меншого калібру в районах Станиці Луганської, Верхньоторецького, Трьохізбенки та Гранітного.

З метою утримання займаних районів оборони військовослужбовці Збройних Сил України 19 разів відкривали вогонь у відповідь.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар