РНБО: Протягом минулої доби здійснили 76 обстрілів (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Сході України ситуація залишається складною та має тенденцію щодо подальшого загострення. Російсько-терористичні угрупування протягом минулої доби здійснили 76 обстрілів. Добою раніше їх було 61. При цьому ворог 23 рази застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм та 82 мм. 

За фактами, про які розповів сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції підполковник Віктор Шубец, найважче було тримати оборону силам АТО на Донецькому напрямку. Незважаючи на масовані вогневі удари з важкого озброєння у поєднанні із обстрілами із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, українські воїни вистояли. Відкривали вогонь у відповідь вони влучно та ефективно, відсікаючи ворога та позбавляючи його найменшої надії на успіх.

Неприступною для ворога залишається Авдіївка. За вказаний період незаконні збройні формування 22 рази відкривали вогонь по бійцях Збройних Сил України. Незважаючи на неабиякі зусилля противника, наші захисники контролюють ситуацію та завжди на крок попереду ворога. Обстрілів із забороненої зброї зазнали позиції сил АТО в районах Луганське, Зайцеве, Опитне та Піски.

На Маріупольському напрямку активність незаконних збройних формувань проявляється поблизу Широкіного, Водяного, Лебединського та Красногорівки, де по позиціях наших військ ворог випустив 35 мін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар