Університети Польщі вдвічі знизили вартість навчання для українців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Більшість державних університетів Польщі вслід за приватними почали знижувати ціни на навчання для іноземців, на багатьох спеціальностях – вдвічі, передає Польське радіо.

Після суттєвого зниження вартості навчання в Яґєллонському університеті в Кракові, що займає провідне місце у рейтингу польських вишів, з’явились нові пропозиції від інших найкращих державних університетів Польщі, що можуть зацікавити українських абітурієнтів.

Лудзький та Краківський педагогічний університети знизили ціни на всі спеціальності вдвічі. Державний університет імені Марії Склодовської-Кюрі в Люблині зменшив вартість навчання на третину.

Люблинський політехнічний університет знизив ціни вдвічі на навчання для іноземців на окремих спеціальностях, зокрема: Архітектура і урбаністика, Технічна фізика, Менеджмент, Механіка і будова машин, Електроніка та інформатика в медицині, Будівництво.

Аналогічно вчинив Ченстоховський політехнічний університет, вдвічі зменшивши вартість на спеціальностях Будівництво, Технічна інформатика, Комп’ютерне проектування машин та устаткування, Фінанси і банківська справа, Англійська мова у бізнесі, Логістика.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар