РНБО: За минулу добу жоден військовослужбовець не загинув (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець не загинув та не зазнав поранень.

Луганський напрямок

За інформацією, яку повідомив сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, вперше за кілька днів бойовики тут порушили перемир’я. Дві ворожі провокації були зафіксовані поблизу Трьохізбенки з застосуванням стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Донецький напрямок

Майже вдвічі знизилася кількість обстрілів. Неспокійно було в районі Донецького аеропорту, зокрема неподалік селищ Піски та Авдіївка. Бойовики також здійснили три неприцільних обстріли по наших позиціях біля Новгородського та застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та протитанкові гранатомети на Світлодарській дузі, а саме в районах селищ Луганське та Зайцеве.

Маріупольский напрямок

Не було зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню. Проте у Волноваському районі на виїзді з окупованої території загинув мешканець Донецька, який підірвався на розтяжці.

Встановлено, що він прямував на власному автомобілі до Маріуполя.  Проминувши блокпост бойовиків, він відійшов у поле, де і натрапив на вибуховий пристрій. За життя постраждалого боролися українські лікарі, однак поранення виявилися смертельними. З початку поточного року від підривів на розтяжках, мінах та інших невідомих вибухових пристроях в Донецькій області загинули 26 мирних жителів. Закликаємо громадян бути пильними та у разі виявлення будь-якого підозрілого пристрою звертатися до українських саперів, щоб запобігти ризиків життя звичайних людей.

Враховуючи збільшення пасажиропотоку через лінію розмежування, сьогодні відкрився новий пункт пропускний пункт «Мар’їнка»

Пункт може пропускати до 6 тисяч осіб та 1500 транспортних засобів. Це суттєво зменшить навантаження на інші контрольні пункти «Зайцеве» та «Новотроїцьке», а також забезпечить більш ефективну роботу правоохоронних органів, які були підсилені напередодні різдвяних свят для уникнення диверсій.

Українські правоохоронці затримали чергового бойовика

Ним виявився житель Дзержинська, бойовик на прізвисько «Кузя». До лав бандформувань він вступив ще весною минулого року і брав активну участь у захопленні будівлі Дзержинського міського відділу міліції. Пізніше – чергував на блокпості між Дзержинськом і Горлівкою. Останнім часом перебував у Горлівці, де підвозив продукти та амуніцію на ворожі блокпости.

Вчора СБУ затримала працівницю управління юстиції з підробленими паспортами для мешканців тимчасово окупованих територій

Працівник управління юстиції в Донецькій області хотіла заробити легких грошей, оформивши паспорти для мешканців тимчасово окупованої Макіївки. Жінку було затримано на блокпості поблизу Мар’їнки, при собі вона мала п’ять паспортів з вклеєними фото, але без підписів громадян.

Українські десантники провели навчання зі стрибків із парашутом у зоні проведення АТО

Днями підрозділи ВДВ ЗСУ здійснили навчально-тренувальні стрибки з парашутом зі зброєю з гелікоптера Мі-8 безпосередньо у зоні проведення АТО, на безпечній відстані від лінії розмежування. Тренування пройшли успішно, і командування відзначило високий рівень підготовки бійців та злагодженість їх дій.

17?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????141516

Чергова партія алкоголю не потрапила до бойовиків на окуповані території

Вчора співробітники СБУ вилучили нелегальні алкогольні товари вартістю понад 260 тисяч гривень на залізничній станції Костянтинівка Донецької області. Товари було знято з локомотиву, який слідував на окуповану територію. Встановлено, що машиніст хотів збути незаконну продукцію одразу по приїзду на окуповану територію.

212223

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар