У зоні АТО – день тиші (РНБО)

Вчора на лінії зіткнення провокацій не зафіксовано. Внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Згідно з інформацією Державної прикордонної служби, вчора був зафіксований політ одного ворожого безпілотника в районі Маріуполя. Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Вчора у лісі, що розташований між Авдіївкою та Донецькою об’їзною дорогою на вибуховому пристрої підірвалися та загинули двоє офіцерів ЗСУ.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують працювати у Сватовому після пожежі на складі боєприпасів

У житловому секторі повністю відновлене водопостачання та на 90% – газопостачання. Наразі в місті розгорнуто 3 польові кухні та 3 намети для обігріву і життєзабезпечення людей. Протягом доби 620 осіб отримали допомогу в пунктах обігріву. Крім цього, піротехніки ДСНС оперативно реагують на виявлення вибухонебезпечних предметів. За минулу ніч вибухів боєприпасів на складі ЗСУ не зафіксовано.

Українські нацгвардійці використовують тишу на лінії зіткнення для облаштування позицій до зими

Бійці утеплили місця несення служби, їдальню та місця відпочинку особового складу на блокпостах і опорних пунктах.

1311

Служба безпеки України затримує інформаторів бойовиків

Правоохоронці затримали жінку-інформатора ворога у Костянтинівці. Відомості про сили АТО вона передавала ватажку мережі окупантів на прізвисько «Панкрат». До Вашої уваги – відео з каяттям інформаторки.

Нагадуємо, що самого «Панкрата» затримано шість днів тому, 26 жовтня.

Підрозділи Збройних Сил України завершили широкомасштабні навчання на полігоні «Широкий Лан» у Миколаївській області

Високомобільні десантні війська вкотре довели, що є елітою української армії.

Бійці виконали десантування з літаків Іл-76 та Ан-26.

2122

Десантники також відпрацювали рейдові заходи та оборону місцевості у тилу умовного противника. Але кульмінацією навчань стала контратака механізованої бригади ЗСУ.

Також було проведено тренування психологічної стійкості бійців в умовах ворожого авіанальоту. Для цього екіпажі літаків Су-27 і Су-25 та гелікоптерів Мі-24 імітували атаки на малих висотах.39-339-4

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду  «Новотроїцьке» прослідувало 14 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста  для мешканців окупованих територій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар