Кропивницька “Зірка”, готуючись до чергового матчу Ліги Парі-матч, розгромила “Металург”

З метою підготовки до матчу одинадцятого туру Ліги Парі-Матч, у рамках якого до Кропивницького завітає полтавська «Ворскла», «Зірка» провела контрольний матч з запорізьким «Металургом».

Кропивничани розгромили “Металург” з рахунком 6:0, а нападник “Зірки” Джонатан Мойя записав на свій рахунок покер, повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Варто відзначити, що за нашу команду в цьому поєдинку грали основні виконавці, щоправда дехто виступав не на своїй позиції. Зокрема, Олександр Кучеренко грав на позиції лівого захисника, Андрій Бацула – лівого вінгера, Артем Щедрий більше виконував роль вільного художника.

Жвавіше поєдинок розпочала саме наша команда. Уже на самому початку поєдинку метрів з п’яти по воротам як слід пробити не зумів Руслан Зубков. Та от на шостій хвилині матчу Олександр Кучеренко, котрий сьогодні грав на позиції лівого захисника виконав чудовий простріл на дальню стійку, звідки ударом у один дотик відзначився Артем Сітало – 1:0. За кілька хвилин гостротою завершився прохід правим флангом від Володимира Баєнка. Він виконав простріл до району одинадцятиметрової позначки, звідки ледь самі собі не забили гравці «Металурга». Ще за деякий короткий проміжок часу здалеку класно пробивав Максим Ковальов, але м’яч розминувся зі стійкою.

Перший удар в отвір воріт від гостей відбувся на 18-й хвилині. Артур Каськов зі штрафного цілив у кут, але Євген Паст продемонстрував свою реакцію і здійснив чудовий сейв. У відповідь гравці «Зірки» двічі пробивали по воротам Іллі Тєлєнкова. Та з першим ударом від Андрія Бацули голкіпер впорався, а добивання від Артема Сітала прийняла на себе поперечина. Та за дві хвилини кропивничанам удалось подвоїти свою перевагу. Ще одну передачу від Олександра Кучеренка точним ударом головою замкнув Джонатан Мойя – 2:0.

Ближче до середини тайму гра дещо вирівнялась. Господарі хоч і продовжували володіти м’ячем і перевагою на футбольному полі, та от такої гостроти, як на початку матчу, біля воріт «Металурга» не створювали. Уже під завершення першого тайму дубль міг оформлювати Джонатан Мойя, але замикаючи подачу з кутового, пробив трохи вище поперечини. А перед самісінькою перервою як слід приклався до м’ячу Артем Щедрий, але потужним ударом не зумів улучити в площину воріт.

На початку другого тайму розрізною передачею на ударну позицію Андрія Бацулу вивів Айтор, та нашого гравця випередив голкіпер «Металурга». Але на 51-й хвилині Джонатан Мойя скориставшись позиційною помилкою оборонців та зігравши на випередження відправив третій гол у ворота гостей. У середині другого тайму у складі «Зірки» відбулася серія замін й Ігор Загальський, котрий щойно з’явився на полі здалеку класно пробивав по воротах, але Ілля Тєлєнков упорався з цим пострілом.

А на 75-й хвилині Ігор Загальський втратив ще одну можливість відзначитися. Після прострілу з лівого  флангу від Андрія Бацули, він пробив у дотик, та м’яч по-зрадницьки розминувся з дальньої стійкою. Але згодом, за дві хвилини, кропивничани відправили ще два голи у ворота запоріжців. Спочатку Андрій      Бацула реалізував вихід сам на сам, а згодом свій перший хет-трик у футболці «Зірки» оформив Джонатан Мойя – 5:0. Та на цьому костариканець не зупинився й на 89-й хвилині забив четвертий для себе гол у цьому матчі. Тож, маємо перемогу нашої команди з рахунком 6:0. У гарному настрою гравці будуть готуватися до протистояння з «Ворсклою», що відбудеться у неділю, 16 жовтня, о 17:00.

«Зірка» (Кропивницький) – «Металург» (Запоріжжя) – 6:0 (2:0)

12 жовтня 2016 року (середа). Початок о 15:30. Кропивницький. Стадіон «Зірка». +9 С. 200 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Копієвський Віктор (Кропивницький).

Асистенти арбітра: Скрипка Андрій (Кропивницький), Пилипенко Ярослав (Кропивницький).

«Зірка»: 44. Паст Євген (Ганєв Геннадій, 46), 29. Баєнко Володимир (28. Полегенько Павло, 61), 55. Ковальов Максим, 4. Перейра Федеріко Ернан (к/к) (23. Маткобожик Олександр, 61), 18. Кучеренко Олександр, 17. Фернадес Лопес Айтор (31. Ченакал Ігор, 61), 24. Зубков Руслан (10. Фаворов Артем, 61), 9. Щедрий Артем (95. Попов Роман, 61), 14. Сітало Артем (21. Загальський Ігор, 61), 11. Бацула Андрій, 16. Мойя Агілар Джонатан Алонсо. В. о. головного тренера: Друді Даріо.

«Металург»: 25. Тєлєнков Ілля (12. Богатченко Андрій, 71), 18. Іздебський Євген (37. Дугієнко Олександр, 36), 4. Остапенко Олег (31. Петровський Володимир, 71), 27. Худченко Роман (7. Батраченко Максим, 73), 33. Кондраков Даниїл (2. Некрасов Єгор, 59), 6. Курусь Назар (9. Сентябов Микита, 46), 11. Чернявський Артем (5. Троянов Олег, 66), 3. Петров Вадим (19. Бащинський Максим, 66), 26. Комлєв Іван (8. Божий Олексій, 14; 77. Курдас Руслан, 59), 10. Каськов Артур (к/к) (17. Бережной Денис, 46), 67. Буланий Сергій (15. Ковалевський Ян, 46). Головний тренер: Близнюк Ілля.

Голи: 1:0, Сітало Артем (6); 2:0, Мойя Джонатан (21); 3:0 Мойя Джонатан (51); 4:0, Бацула Андрій (78); 5:0, Мойя Джонатан (79); 6:0, Мойя Джонатан (89).

Попередження: Зубков Руслан (18), Худченко Роман (23).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар