Молодіжка “Зірки” поступилась у товариському матчі одноліткам з “Олександрії”

Паузу, яка виникла в чемпіонаті України U-21 через матчі національних збірних, молодіжний склад кропивницької «Зірки» заповнив товариським матчем проти молодіжки ФК «Олександрія», пише прес-служба клубу.

Цей поєдинок був дебютним протистоянням для Романа Монарьова в ролі старшого тренера «Зірки» U-21. Дебют же в офіційних матчах для Романа Геннадійовича буде на наступному тижні, коли його підопічні в рамках одинадцятого туру чемпіонату України U-21 зустрінуться з полтавською «Ворсклою».

Практично весь перший тайм протистояння з «Олександрією» наші хлопці володіли відчутною перевагою. Уже на дев’ятій хвилині небезпечно по воротах принципового суперника пробив Олексій Збунь, замикаючи простріл Дмитра Білонога – трохи неточно. Пізніше по воротах цілив уже сам Дмитро Білоног, та м’яч після його удару пролетів надто високо. А за сім хвилин Дмитро отримав змогу вибігти на побачення з воротарем «городян», та останній випередив опонента й забрав м’яч до своїх рук. «Олександрія» прокинулась ближче до перерви. На 37-й хвилині нашим захисникам удалось заблокувати удар Владислава Любка. Кутовий, що був зароблений «городянами» ніякої небезпеки не приніс. Проте перед самісінькою перервою господарям удалось забити абсолютно нелогічний гол. Той-таки Владислав Любко опинився абсолютно самотнім перед воротами й замкнув простріл з лівого флангу – 1:0.

На початку другої сорокап’ятихвилинки здалеку знову намагався вистрілити Дмитро Білоног, та пробив заслабко й м’яч прикотився до рук стража воріт «Олександрії». А за дві хвилини, в атаці у відповідь олександрійці подвоїли свою перевагу. Багатоходова комбінація завершилась ефектним ударом над Максимом Сідельником від того-таки Владислава Любка. А на 68-й хвилині один з потенційних новачків кропивничан забив чистий гол у ворота суперників (воротар відбив м’яч уже за лінією воріт), але арбітр взяття воріт не зарахував. А за хвилину «городяни» відзначились втретє. Цього разу головою подачу з флангового штрафного замкнув Олександр Матвєєв – 3:0.

Роман Монарьов з тренерської лави весь час підганяв своїх підопічних і вказував їм на те, що потрібно забити. І це таки вдалось зробити нашим хлопцям. За фол на ще одному потенційному новачку «Зірки» в штрафному майданчику олександрійців арбітр призначив пенальті. Вирок узявся виконувати Ігор Калінін і, поклавши м’яч точно в праву від себе дев’ятку, встановив остаточний рахунок зустрічі. Отож, перемога «Олександрії» з рахунком 3:1, але, як відомо, в контрольних матчах результат не головне. Як зазначив після матчу старший тренер «Зірки» U-21 Роман Монарьов, він задоволений бажанням та самовіддачею гравців. Звичайно, були помилки, але під час тренувального процесу буде докладено максимум зусиль, аби в майбутньому їх не виникало.

Цей матч «Зірка» U-21 провела в такому складі: 41. Льопка Роман (12. Сідельник Максим, 46), 28. Полегенько Павло (13. Зозуля Олександр, 83), 53. Байдалук Ігор, 22. Каваців Ярема, 7. Калінін Ігор, 8. Лупашко Владислав (к/к) (52. Дудка Денис, 83), 31. Ченакал Ігор (86. Паньковський Ігор, 72), 85. Керножицький Сергій (81. потенційний новачок, 66), 15. Збунь Олексій (91. потенційний новачок, 66), 26. Білоног Дмитро (83. Панченко Олексій, 73), 57. Капелян Андрій (95. Попов Роман, 46).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар