Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо: Бажаю Коноплянці тільки здоров’я і набратися розуму

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото sport-xl.org

Колишній тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо прокоментував виступи вихованця кропивницького футболу Євгена Коноплянки.

– Шкода, що з Коноплянкою таке відбувається. Хлопець не знайшов себе. Так буває у футболі. Якщо людина сидить на лавці, то яким би хорошим гравцем вона не була, вона втрачатиме в своїх якостях. Футболіст повинен постійно грати, йому повинні довіряти. А чому так не сталося ні в «Севільї», ні зараз – я не знаю. Коли він перейшов в «Шальке», я був впевнений, що це правильний крок, і що він буде грати. Але не сталося.

Незвична для Жені позиція? Хорошого футболіста став куди завгодно, і він буде грати. Сьогодні такий футбол, що всі атакують і всі обороняються. Зараз навіть центральні захисники граю, як вінгери. Сім-вісім чоловік в атаці, і так само в обороні.

Так, Женя звик грати зліва. У нього хороший дриблінг і з правої ноги він багато м’ячів забиває. А з лівою ногою у нього, звичайно, гірше. Але все одно, де б він не грав, він зобов’язаний працювати і викладатися по повній.

Як же не запрошувати Коноплянку в збірну, якщо ми всі вважаємо, що два кращі футболісти команди – це Коноплянка і Ярмоленко. Це хлопці, які повинні грати за топ-клуби. Це наші найкращі футболісти. Але з Коноплянкою щось трапилося в «Севільї». Чому він поїхав туди, я не знаю. Він же міг поїхати в іншу команду.

Я хочу побажати Жені тільки здоров’я, і набратися ще розуму. Правда, там ще батько його направляє, і не дуже добре це робить. Коноплянка не дуже добре йшов з «Дніпра». Тоді потрібно було подумати, все зважити. Мені здається, що для Коноплянки найкраще було б поїхати в Англію, але вони вибрали не ту країну і не той чемпіонат. Вибрали гроші… Я все прекрасно розумію, але зате у нього на душі кішки шкребуть. Я впевнений в цьому. Я побажаю йому, щоб він заспокоївся і продовжував багато працювати. А далі вже як Бог дасть, так і буде, – наводить слова Сабо kp.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар