Кропивницька “Зірка” здобула очко, зігравши в “суху” нічию зі “Сталлю”

Кропивницька “Зірка” зіграла у безгольову нічию зі “Сталлю” з Кам’янського сьогодні, 25 вересня.

Перший тайм глядачі на стадіоні у Кропивницькому відверто нульгували – обидві команди зіграли більш ніж обережно, не створивши жодного небезпечного моменту, за винятком осічки голкіпера “Сталі” Паньківа на перших хвилинах матчу.

У другому таймі “Зірка” збільшила темп, і біля воріт суперників почали з’являтись небезпечні моменти. Активно увійшов у гру костариканський нападник кропивничан Хонатан Мойя, якого Даріо Друді випустив на поле на 46-ій хвилині.

Як завжди активними на флангах були Артем Щедрий та Андрій Бацула. Відзначимо також надійну гру Айтора Фернандеса, який вищов в основі на позиції опорного захисника замість травмованого Борхи.

Загалом, “Зірка” мала більше гострих моментів, проте, забити кропивничанам так і не вдалося.

Кінцівка зустрічі залищилась за “Сталлю” – гості з Кам’янського насіли на ворота “Зірки” і мали декілька небезпечних моментів.

0:0 – команди з Кропивницького та Кам’янського розписали “суху” нічию. Після 9-ти турів Ліги парі-матч “Зірка” знаходиться на 9 сходинці із 8 пунктами у активі. “Сталь” розташувалась на сходинку нижче – у активі кам’янчан 7 очок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар