19-річний бразилець може стати зіркою кропивницького футболу

Кропивницька “Зірка” до закриття трансферного вікна встигла підписати молодого нападника з Бразилії, якого президент клубу вважає дуже талановитим і перспективним.

Про молодого нападника, якого звати Бруно, Максим Березкін розповів у інтерв’ю, яке нещодавно дав журналісту сайту Sport Arena.

“… В плані іноземної селекції скажу, що ми нещодавно підписали молодого нападника з Бразилії. Його звати Бруно, йому 19 років, і він дуже талановитий. В Україні нападники – велика проблема. Якщо Бруно буде відповідально підходити до себе і тренувальної дисципліни, то вже найближчим часом він зможе проявити себе в “Зірці”, а вже потім перейти в сильніший клуб. Поки що він буде виступати за “дубль”, – розповів Максим Березкін.

Нагадаємо, минулого тижня “Зірка” офіційно представила 5 новачків команди, 4 з яких легіонери. Футболки “Зірки” з рук президента клубу Максима Березкіна отримали аргентинець Федеріко Перейра, іспанці Борха Екіса та Айтор Фернандес, українець Артем Фаворов і костаріканець Джонатан Мойя.

Фаворов та Мойя вже відзначились голами за кропивницьку команду – голи новачків принесли дві перемоги “Зірці” у Прем’єр-лізі.

новачки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар