Футболісти кропивницької “Зірки” – у символічних збірних восьмого туру

За підсумками восьмого туру Ліги Парі-Матч, в якому наша команда здобула виїзну перемогу над «Дніпром» з рахунком 1:0, кілька гравців нашої команди були включені до символічних збірних туру за версією різних інтернет-сайтів.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

Портал «ua-football.com» до своєї символічної одинадцятки включив Федеріко Перейру та Руслана Зубкова, «sportarena.com» – Євгена Паста, Руслана Зубкова та Джонатана Мойю, «footboom.com» – знову ж таки Руслана Зубкова.

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» відзначають, що Федеріко Перейра повністю виправдав себе в новій ролі капітана команди. Його надійна гра в обороні додає впевненості всій команді. У матчі з «Дніпром» Федеріко лише одного разу дозволив Баланюку вийти на ударну позицію, але капітана підстрахував Кучеренко. Більше аргентинець шансів талановитому форварду не давав. Колеги із сайту «sportarena.com» зазначають, що кропивничанам пощастило, адже біля своїх воріт вони можуть не переживати за спокій. Голкіпер команди Євген Паст упевнено зіграв на виходах, на лінії воріт. Упорався з ударами Польового, Ротаня, перехопив багато небезпечних передач, не пускаючи таким чином до м’яча Баланюка, Влада та Кочергіна. Також, кореспонденти інтернет-порталу «sportarena.com» до своєї символічної збірної включили автора переможного голу у ворота «Дніпра» Джонатана Мойю. Вони зазначають, що вже другий тур поспіль костариканець непогано загострює гру після виходу на заміну. Грає візуально не дуже помітно, проте за рахунок хорошого гольового чуття опиняється там, де треба. Вирішальний м’яч Джонатан забив завдяки розвиненій позиційній інтуїції – своєчасно прискорився і в підсумку став адресатом паса Зубкова, забивши у ворота дніпрян.

Руслана ж Зубкова до своїх символічних збірних уключили три інтернет-видання. Журналісти відзначають, що відмінні фізичні дані дозволяють гравцю виконувати величезний обсяг роботи. У матчі з «Дніпром» він був одним із ключових гравців центра поля і регулярно загрожував воротам суперника. Врешті-решт, саме Зубков уже в компенсований час здійснив прохід через пів поля, який завершив результативним прострілом на Мойю. Окрім того, він ще й встигав допомагати партнерам «рубитися» в центрі поля з далеко не найпростішими опонентами – Ротанем та Політило.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар