У Кропивницькому відбудуться матчі заключного туру чемпіонату України з бейсболу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Найближчими вихідними, 17 та 18 вересня пройдуть матчі заключного туру чемпіонату України 2016 року з бейсболу серед команд Дивізіону «А» Вищої ліги. Старша команда нашого міста «КНТУ-Єлисаветград» на домашньому полі де-юре святкуватиме XXI чемпіонський титул.

Отже, напередодні заключного туру команда «КНТУ-Єлисаветград» має у турнірній таблиці перевагу над командою «Західний вогонь» (Рівне), що посідає другу сходинку, сім очок. У жодного із суперників не існує навіть теоретичних шансів наздогнати старшу бейсбольну команду Кропивницького (за регламентом змагань під егідою Федерації бейсболу та софтболу України за перемогу у матчі нараховується два очки, за поразку – одне очко). Фактично, команда «КНТУ-Єлисаветград» (тренери Юрій Бойко і Олег Бойко) достроково виграла золоті медалі сезону 2016, проте формально перемога в чемпіонаті буде зафіксована по завершенню останнього туру.

Таким чином, перша бейсбольна команда обласного центру виграє чемпіонат Дивізіону «А» Вищої ліги вже в 21-й раз протягом останніх 22-х сезонів: 1995-2003, 2005-2016.

Молодша команда нашого міста «СДЮШОР-Діамант» (тренер Сергій Лімаренко) дистанційно змагатиметься у Києві за срібні медалі чемпіонату, де гратиме проти аутсайдера поточного чемпіонату «АТМИ» (15 матчів 0 перемог).

У випадку, коли «КНТУ-Єлисаветград» виграє усі три домашні матчі проти «Західного вогню», а «Діамант» виграє мінімум два матчі із трьох у столичної «АТМИ», тоді «СДЮШОР-Діамант» випередить бейсболістів із Рівного у суперечці за срібні медалі чемпіонату.

Розклад матчів у Кропивницькому, де заключний тур чемпіонат співпав із святкуваннями на честь Дня міста:

Субота, 17 вересня: 13.00 і 16.00 «КНТУ-Єлисаветград» – «Західний вогонь» (Рівне)

Неділя, 18 вересня: 10.00 «КНТУ-Єлисаветград» – «Західний вогонь» (Рівне)

Матчі пройдуть на полі бейсбольного стадіону «Діамант», що в районі Олексіївки, біля КОДЮСШ-2 (колишній стадіон «Піонер»).

Докладнішу інформацію можна отримати на сторінці KG Baseball & Softball in Kropyvnytsky City в мережі Facebook

Поширити:

Залишити коментар:

коментар