Уродженка Кіровоградщини штовхатиме ядро на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У бразильському Ріо-де-Жанейро учора, 7 вересня, стартували Паралімпійські ігри, які триватимуть до 18 вересня.

Повідомляє Наша Знам’янщина.

Цьогоріч на Олімпіаду вирушить найчисельніша за роки незалежності українська паралімпійська збірна – це 172 спортсмени. Вони будуть змагатися у 15 з 22 видів спорту. Зазначимо, що українська паралімпійська збірна уже давно має статус лідера у світі. Так, на Паралімпіадах у Пекіні та в Лондоні українці були четвертими у загальному заліку, виборовши тільки золотих – 24 і 32 медалі відповідно.

МисникУ складі збірної України є і знам’янчанка, легкоатлетка, Анастасія Мисник. Вона буде брати участь у одному виді змагань – 10 вересня боротиметься за нагороду у штовханні ядра (клас F20).

Довідка: Анастасія Мисник народилася 19 лютого 1991 року. Першим тренером Анастасії є Ігор Поплавка. Анастасія на минулій Паралімпіаді в Лондоні завоювала срібну медаль у штовханні ядра (клас F20). Нині вона займається легкою атлетикою у Кіровоградському обласному центрі «Інваспорт» (тренер – Олег Соколовський).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар