П’ятнадцятирічні футболісти кропивницької “Зірки” здобули бронзу черкаського турніру

Кропивницька «Зірка» U-15 посіла третє місце на товариському турнірі у Черкасах.

Як пише офіційний сайт кропивницької “Зірки”, змагання проходили з 13 по 17 червня. Крім підопічних Дмитра Кононченка учасниками були ще п’ять команд, а саме чернігівська «Юність», полтавська «Ворскла», черкаський «Дніпро-80», «Арсенал-Київ» та маріупольський «Іллічівець». Турнір проходив за круговою системою і кожен колектив зіграв з кожним по одній грі.

Першим матчем кропивничан було протистояння з чернігівською «Юністю», в якому суперники розійшлися миром – 1:1. Голом у складі «Зірки» U-15 відзначився Іван Подлєсний. У наступній зустрічі вихованці нашого клубу поступилися полтавській «Ворсклі» з рахунком 0:2. Першу ж перемогу на турнірі підопічні Дмитра Кононченка здобули в протистоянні з черкаським «Дніпром-80» – 2:0. Дубль на рахунку Богдана Гори.

Наступний поєдинок проти «Арсеналу-Київ» проходив за просто-таки божевільним сценарієм. Наша команда поступалася з рахунком 0:2 по ходу матчу, але зуміла відігратися, завдяки голам, забитими потенційним новачком та Дмитром Марковим. А на останній хвилині матчу «Зірка» U-15 узагалі могла вирвати перемогу, але хлопці не реалізували контрвипад три в одного. Довелося демонструвати характер кропивничанам і в заключному поєдинку. Поступаючись «Іллічівцю» з рахунком 0:1, підопічні Дмитра Кононченка змогли вирвати перемогу – 2:1. Дубль на свій рахунок записав Сергій Мержаний.

Тож, у підсумку п’ятнадцятирічні вихованці Академії ФК «Зірка» з вісьмома очками в активі посіли на турнірі третє місце. Першим же став «Іллічівець», а другою – полтавська «Ворскла», котра випередила нашу команду завдяки перемозі в особистій зустрічі.
– Я повністю задоволений тим, як ми провели цей турнір. Головним завданням було, звичайно, награти зв’язки, набратися досвіду. Але, крім того, ставив за ціль перед хлопцями – бути у трійці. Радий, що нам це вдалося, – говорить тренер «Зірки» U-15 Дмитро Кононченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар