Кропивницька “Зірка” прикро поступилася луцькій “Волині” (ДОПОВНЕНО)

фото www.volynnews.com

Сьогодні, 13 серпня, у матчі 4 туру української Прем’єр-ліги кропивницька “Зірка” на виїзді поступилася луцькій “Волині” з рахунком 1:0. Автогол у свої ворота забив захисник кропивничан Володимир Баєнко.

У першому таймі кропивницька команда більше володіла м’ячем і більше атакувала. Проте свою перевагу футболісти “Зірки” не змогли втілити у забитий м’яч, хоча двічі і влучали у поперечку воріт волинян.

На 15 хв. матчу після подачі чергового кутового м’яч прийняв півзахисник “Зірки” Гавриш, і зльоту пробив по воротах “Волині” – м’яч влучив у перекладину.

На 22 хв. матчу луцьку команду врятував голкіпер Кичак – після удару Загальського з метрів 13 він перевів м’яч на кутовий.

На 38 хв. матчу у поперечку воріт “Волині” влучив Попов – він пробив після навісу з лівого флангу.
А під завісу першого тайму Гавриш не зміг реалізувати вихід віч-на-віч.

фото www.volynnews.com

Після перерви луцькі футболісти активізувалися, і “Зірка” стала помилятись. Біля воріт кропивничан почали виникати небезпечні моменти.

фото www.volynnews.com

На жаль, у середині другого тайму футболіст “Зірки” допустив фатальної помилки. На 73 хв. матчу гол у свої ворота забив захисник Баєнко – він невдало скинув м’яч головою своєму голкіперу. 1:0. “Волинь” здобуває першу перемогу у Прем’єр-лізі.

фото www.volynnews.com

Нагадаємо, сьогодні був останній матч “Зірки” на чолі з Сергієм Лавриненком. Незабаром кропивницьку команду може очолити закордонний наставник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар