Максим Березкін: Прем’єр-ліга вимагає від усіх нас нових зусиль та нового підходу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За останній тиждень футбольне середовище сповнене різноманітними версіями відносно подій, які відбуваються у ФК «Зірка». Футбольний клуб «Зірка» увійшов до Прем’єр-ліги, в зв’язку з чим завдання як для команди, так і для тренерського складу стали більш амбіційними.

Президент клуба Максим Березкін пояснює зміни, що відбуваються у «Зірці»:

«Завдяки професіоналізму тренерського складу, команда підвищила свій рейтинг та якість гри, стала чемпіоном першої ліги і гідно виступила в кубку України. За цим успіхом, безумовно, стоять зусилля головного тренера Сергія Лавриненка, тренерського штабу і топ-менеджерів клуба: спортивного директора Саміра Гасанова, який керував спортивною частиною клубу півтора роки, та Сергія Ольшевського, який очолював ФК «Зiрка» з жовтня 2011 року та йде на заслужений відпочинок у зв’язку з пенсійним віком. Сьогодні «Зірка» у Прем’єр-лізі, і це вимагає від усіх нас нових зусиль та нового підходу. Зараз зауважу: склад гравців колишній, команда націлена на наступну виїзну гру з луцькою «Волинню», і Сергій Лавриненко активно керує підготовкою, щоб хлопці гідно зіграли цей матч».

Команда орієнтована на футбол європейського рівня, тому зміни доволі логічні: заплановано залучити закордонних спеціалістів високого рівня для укріплення тренерських позицій. Футбольна громадськість скоро буде обов’язково проінформована щодо посилення тренерського складу. Ігровий кістяк «Зірки» залишається незмінним, але у майбутньому можливі точкові запрошення нових футболістів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар