“Зірка” у надрезультативному матчі поступилася “Олімпіку”

Сьогодні, 7 серпня, у мтчі 3-го туру української Прем’єр-ліги, кропивницька “Зірка” поступилася донецькому “Олімпіку” з рахунком 4:2.

У першому таймі матчу значно активнішою була “Зірка”, проте забити кропивничани так і не змогли. Всі шість голів у матчі було забито у другій половині зустрічі.

На 54-ій хвилині гол у ворота “Зірки” забив Іван Матяж. Після пропущеного м’яча футболісти “Зірки” помчались у атаку, але у відповідь отримали результативну контратаку донеччан. На 60-ій хвилині гол забив Сергій Шестаков. 2:0.

Кропивницькі футболісти побігли відігруватись, і на 69-ій хвилині Владислав Лупашко відквитав один гол. “Зірка” окрилена голом докладана багато зусиль аби створити камбек, проте, помилки у обороні призвели до двох пропущених м’ячів – на 73-ій хвилині забив Антон Поступаленко, а на 86-ій Ілля Корнєв.

Зазначимо, що після 4 пропущених голів “Зірка” не зупинилася, і не втратила надію. Кінцівка зустрічі пройшла у атаках кропивницької команди, і на 90+3 хв. другий гол у ворота “Олімпіка” забив Ігор Загальський. 4:2 – такий рахунок зафіксувало табло стадіону у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар