Кропивницький журналіст веде відеоблог з олімпійського Ріо-де-Жанейро

Юрій Ілючек у Ріо-де-Жанейро

Головний редактор кропивницької газети “Спортревю New” та керівник прес-служби ФК “Зірка” Юрій Ілючек, який відправився до Ріо-де-Жанейро, щоб висвітлювати події з Олімпіади-2016, веде відеоблог, де розповідає про своє перебування у Бразилії.

Свої відеозвіти журналіст публікує на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

“У нас попереду важкий робочий день, сьогодні відкриття Олімпіади, сьогодні все тільки починається”, – розповідає Юрій Ілючек у останньому відеоблозі.

Використавши вільний перед церемонією відкриття Олімпіади день, журналіст відвідав пляж в Ріо-де-Жанейро, і поділився світлинами ранкової столиці Бразилії.

Нагадаємо, як розповів Юрій Ілючек колегам у Кропивницькому, два роки тому Нацкомітет олімпійських ігор запропонував йому акредитуватись на чемпіонат в Ріо. І тільки в грудні цього року він отримав відповідь – так званий “паспорт журналіста” на змагання.

Поїздка на Олімпіаду – дороговартісна. Тож довелось збирати кошти на це, як то кажуть, усім миром. За словами, Юрія Ілючека, найбільший вклад у поїздку зробили президент ФК “Зірка” Максим Березкін та народний депутат Станіслав Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар