«Yes Fest» у Кропивницькому: слеклайн, хайнлайн та основи буддійської медитації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями на Козачому острові (кол. парк ім. Пушкіна) відбувся другий щорічний фестиваль «Yes Fest», організований екстрим-клубом «Ekvitas».

На святі екстриму можна було побачити виступи майстрів по хайнлайну і брейк-дансу, майстер-класи зі слеклайну та вправ на балансборді. До програми увійшли ще й троллея, лекторій, тир та  заняття з тренером по крос-фіту. Для наймолодших екстремалів організатори приготували мотузкове містечко і дитячий батут. А для бажаючих  пізнати себе проходив пренінг «Основи буддійської медитації».

“Мета нашого заходу – заоохочення кропивничан до активного способу життя.  Ми хочемо показати, що є багато екстремальних розваг  та видів спорту. Наш клуб раз на два тижні проводить стрибки роупджампінг з Іванівського моста. У планах ще стрибки з труби висотою 126 метрів у Запоріжжі. Потім буде і рафтинг – 14 серпня. А переддень того ми їдемо у Кривий Ріг на вейкбордінг”, – розповіла Першій електронній заступник керівника клубу «Ekvitas»Поліна Вахрамєєва.

Як активні кропивницькі екстремали заохочують містян до спорту та отримують неймовірну насолоду від  своєї справи дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар