Юні самбісти Кіровоградщини відпочивали у спортивному таборі

Вихованці Кіровоградської обласної федерації бойового самбо повернулися з відпочинку на базі спортивного дитячого табору в Бірках, що в Олександрівському районі.

Про це повідомляється на сторінці “Бойове самбо. Кіровоград” у Фейсбуці.

Третій рік поспіль близько півсотні підопічних спортивного клубу проводять літо на природі, займаючись спортом і загартовуючись: два тренування на день, кроси сосновим лісом, купання в річці – це все навіть шестирічних «самбістів» робить дорослішими і сильнішими. Крім кропивницьких спортсменів, у таборі також займалися і вихованці знам’янського клубу «Піт-файтер», а також підопічні черкаської федерації бойового самбо.


Спортивним вихованням хлопців займалися професійні тренери Олексій Слуцький (м. Знам’янка), Роман Майнич, Олег Першукевич, Дмитро Пищиков (м.Кропивницький).

Наприкінці зміни відбулися змагання з волейболу та інших видів спорту, і найцікавіше – переправа через річку.

“Наша мета – витягнути дітей з міських квартир, з-за компютерів та інших гаджетів на свіже повітря, загартувати їх і підготувати до нового навчального року. Якщо не підтримувати спортивну форму протягом трьох літніх місяців, можна втратити деякі навики, здобуті протягом тривалого часу занять. Ми помітили, що діти, які відпочивали і займалися в таборі, значно легше повертаються у форму після літнього відпочинку”, – розповів голова обласної федерації самбо В’ячеслав Шульга.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар