Бюджетна комісія Кіровоградської міськради: премія для спортсменів, боксерський ринг та спортмайданчик

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Рішення про призначення нового виду премій прийняте сьогодні, 6 липня, на засіданні міської бюджетної комісії. Також було погоджено купівлю боксерського рингу та побудова спортивного майданчику в Ковалівському парку. 


“Кіровоградщина – єдина область, у якої немає обласної премії для спортсменів. Ми пропонуємо відзначити за особливі досягнення 5 спортсменів-олімпійців, 5 неолімпійців і 5 юніорів міста”, – зазначив у своїй доповіді начальник відділу фізичної культури і спорту Сергій Колодяжний.

Крім встановлення щорічної стипендії для спортсменів у розмірі 45 тис грн, також було погоджено купівлю знарядь для масштабного спортивного майданчику для військовослужбовців вартістю 150 тис. Майданчик буде встановлено у Ковалівському парку, щоб до них був доступ не тільки у військових, але й у кіровоградської молоді.

Ще одним затвердженим пунктом стала купівля боксерського рингу для проведення змагань всеукраїнського рівня вартістю 160 тис.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар