На Кіровоградщині відбулися змагання з кіокушинкай карате

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

18 червня в Олександрії в спортивному залі ОНВК (ЗНЗ 17) відбулися змагання з карате кіокушинкай в розділі «куміте»: відкритий «Кубок міста Олександрії — 2016» та відкритий «Кубок початківця — 2016». Хоча змагання відбувалися в кінці червня, коли більшість вже відпочиває, але біля 140 учасників з клубу «Ояма», «Санчін» (м. Ірпінь) та «Спарта-17» боролися за кубки та медалі, демонструючи свою майстерність та волю до перемоги.


В першій половині дня змагалися діти віком до 10 років і дівчата, в другій – старші спортсмени. Клуб «Спарта-17», який традиційно організовує ці змагання, представляли 86 учасників. В якості суддів та рефері приймали участь досвідчені спортсмени клубу та інструктори, а саме: Світлана Лагно, Сінчілова Діана, Павліченко Денис, Цевух Артем, Капінус Андрій, Поляніна Дар’я, Олійник Богдан, Андрусенко Ян, Гончаров Євген, Томаровщенко Андрій, Горбачов Олександр (клуб «Ояма»); відповідальний секретар – Михайлик Олександр.

Переможцями змагань цього разу стали: Слинько Михайло, Левченко Тимофій, Мкртчан Давід, Титаренко Владислав, Харченко Іван, Авраменко Євгеній, Целуйко Давид, Олійник Богдан, Гайдар Катерина, Засядько Софія, Любарська Аліса, Головка Віталій, Михайленко Вікторія, Донченко Ілля, Трофімов Назар, Остроушко Артем, Берсименко Валерія, Рєзнік Станіслав, Мякушко Назарія, Бєляк Валерія, Горбачов Михайло, Литвиненко Семен, Дригула Владислав, Бушмельова Єва.

Всі призери змагань отримали кубки, медалі та дипломи відповідних ступенів.

Підготували спортсменів Михайлик Олександр, Лагно Світлана, Томаровщенко Андрій, Павліченко Денис, Слинько Сергій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар