Кіровоградські школярі-футболісти поїдуть у Францію

Учора, 26 травня, у Львові відбувався фінальний матч “Кубок Націй від Данон” між кіровоградськими школярами НВО № 6 та ЗОШ №3 з Берислава. За результатами матчу перемогли кіровоградці з рахунком 3:0.  Переможці поїдуть у Францію, де вони захищатимуть честь України.

Про це повідомляє на своїй сторінці Danone Nations Cup in Ukraine.

“На перших хвилинах зіграні між собою хлопці з Кіровограду забили швидкий гол і віддали ініціативу ЗОШ №3 з м. Берислав. Хлопці в жовтій формі з Бериславу були близькими двічі, особливо запам’ятався яскравий момент з ударом головою після подачі кутового.

Чітко відпрацьовуючи у захисті, НВО №6 м. Кіровоград проводили гострі контратаки.

Реальна можливість була на останніх секундах першого тайму У Берислава. Штрафний майже з лінії карного майданчика не вдалось реалізувати, адже захист Кіровограда правильно розташувався при стандарті та зміг ліквідувати небезпеку. 1:0 після першого тайму.

Судді у першому таймі навіть довелось продемонструвати жовту картку за фол проти гравця з Бериславу. Другий тайм Кіровоград розпочав з атак, впевнено утримуючи м’яч в центрі поля. Це призвело до того, що кіровоградці забили ще два м’ячі у ворота Берислава.

За три хвилини до закінчення матчу Бериславці вдалися до штурму воріт своїх суперників, але цього часу не вистачило для того, щоб забити бодай один гол.

Чемпіони – НВО №6 м. Кіровоград, з приголомшуючим досгненням – 0 пропущених голів за весь час змагань. Тепер хлопці готуватимуться до поїздки у Францію, де вони захищатимуть честь України!”, – повідомляють організатори кубка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар