Олександрійці у складі збірної України вдало виступили на Чемпіонаті світу з армліфтингу (ФОТО)

Збірна України з армліфтингу, у складі якої були представники команди ГО “Сильна Олександрійщина”, посіли почесне друге місце на Чемпіонаті світу з армліфтингу, який проходив Санкт-Петербурзі.

В складі збірної України виступали олександрійці Шиндор Олексій, Ткач Сергій та Оніщенко Віктор. Ще один стронгмен Чиж Олексій був запрошений організаторами, як центральний суддя на помості та виконував функцію головного секретаря чемпіонату.

Про це Олексій Чиж повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Наші спортсмени показали дуже високі результати і в запеклій боротьбі посіли такі місця: Шиндор Олексій посів четверті місця у вправах роллінг тандер та аполлон аксель, Ткач Сергій посів п’яте місце у вправі роллінг тандер та четверте місце у вправі аполлон аксель, Оніщенко Віктор посів четверте місце у вправі роллінг тандер та третє місце у вправі аполлон аксель, Чиж Олексій отримав міжнародну суддівську категорію (професійної ліги армліфтингу). Кожен із наших спортсменів приймав участь у командному заліку та здобував бали для команди в підсумку чемпіонату світу”, – написав спортсмен.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар