Самбісти Кіровоградщини були серед кращих на Кубку України

Спортсмени Кіровограда, Знам’янки та Олександрівки домоглися високих результатів на Кубку України з бойового самбо серед чоловіків, юніорів і юнаків, що 13-15 травня проходив у Києві. Про це повідомляється на офіційній сторінці федерації.

На змаганнях, які зібрали 247 учасників із 17 областей України, кіровоградські самбісти посіли одразу два других командних місця – у заліку чоловіків і юнаків 2000-2001 р. н.

Серед чоловіків їх випередили лише спортсмени Київщини, а поміж юнаків кращими були самбісти Сумської області.

Два «золота» та «бронзу» наші бійці вибороли серед чоловіків. Кіровоградець Роман Майнич (74 кг, тренер В’ячеслав Шульга) і знам’янчанин Владислав Ільїн (90 кг, тренер Олексій Слуцький) тріумфували у своїх вагових категоріях, а Олександр Серединський з Олександрівки (57 кг, тренер з Олександрівки) посів третє місце.

Завдяки цій перемозі Владислав Ільїн вперше виконав норматив майстра спорту України.

Ще чотири нагороди здобули самбісти Кіровоградщини в заліку юнаків 2000-2001 р.н. володарями Кубку України стали Михайло Сайфудінов зі Знам’янки (68 кг, тренер Олексій Слуцький) і Данило Джемига (52 кг, тренер В’ячеслав Шульга, Роман Майнич) з обласного центру.

До призової трійки увійши також вихованці Романа Майнича та В’ячеслава Шульги, кіровоградці Ярослав Миргородський (+90 кг) і Ростислав Міняйло (62 кг), які відповідно посіли друге та третє місця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар