Кіровоградські тхеквондисти привезли медалі з турніру Богдана Хмельницького (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Черкасах відбувся Відкритий турнір Богдана Хмельницького з Тхеквон-до ІТФ. У змаганнях взяли участь кіровоградські спортсмени з СК ”One Way”, КДЮСШ №2, ДЮК ”Мрія”, “Надія” та Компаніївського району. Окрім того, за медалі боролись близько 300 тхеквондистів з 9 міст країни. Змагання проводилися за двома видам програми: особистий спаринг та туль.

Збірна Кіровоградської області зайняла 2 командне місце, обійшовши сильні команди з Києва, Кременчуга та Полтави.

Тренер КДЮСШ №2 Ігор Зюнзя розповів Першій електронній, що він задоволений результатами своєї команди: “Спротсмени, які були у збірній України Катерина Таратута, Наталія Конюх, Ярослав Дубовик підтвердили свою майстерність і стали чемпіонами на цьому турнірі. Також ми перевірили нашу молодь, маленьких спортсменів, які показали хороші результати”.

Чемпіонами турніру стали: Анна Перебийніс, Ілля Зюнзя, Ярослав Дубовик, Катерина Таратута  (2 медалі), Анастасія Кунц, Ілля Бутурліменко (2 медалі), Наталія Конюх, Демінара Кравченко, Влад Потапенко, Дмитро Сальников, Анастасія Олійник та Анастасія Андрієва.

Срібну медаль отримали: Діана Грузін, Демінара Кравченко, Микита Мілютін та Володимир Іванець.

Бронза в активі: Владислава Рубана, Олега Кривохіжина, Микити Кудіна, Руслана Сідуна, Назара Кітрарка, Владислава Бойко та Владислава Іщика.

Спортсменів тренують: Ігор Зюнзя, Андрій Конопацький, Дмитро Садовий, Владислава Лягаєва, Владислав Фомуляєв, Віталій Халін.

Наразі кіровоградські спортсмени готуються до участі у Відкритому кубку Полтавської області, який відбудеться 7 травня. У Кубку візьме участь команда з Кіровоградщини у складі приблизно 30 спортсменів.

“Там виступлять наші сильніші спортсмени 14-15-річного віку, серед них – бронзовий призер Чемпіонату Європи”, – зазначив Ігор Зюнзя.

Фото: Артем Дубовик

Поширити:

Залишити коментар:

коментар