Кіровоградці зустріли своїх чемпіонів (ФОТО)

????????????????????????????????????

Сьогодні, 19 квітня, кіровоградці зустріли своїх переможців – учасників Чемпіонату Європи з тхеквондо. Четверо кіровоградських спортсменів –  Ярослав Дубовик, Катерина Таратута, Юсіф Ейвазов, Лілія Діордієва – стали бронзовими призерами Чемпіонату Європи, який днями проходив у Греції. На цих змаганнях Україна посіла 2-ге загальнокомандне місце.

Загалом у Чемпіонаті Європи взяли участь 700 спортсменів з 31 країни світу.

«Всі бронзові медалі були завойовані в особистісному спарингу. Ми вдячні всім, хто допоміг нам організувати цю поїздку, – батькам, спорткомітету, підприємцям. Якщо бути абсолютно відвертим, цьогорічний результат хороший, але хотілося б більшого. І наші спортсмени це можуть, – коментує результати поїздки тренер кіровоградської ДЮСШ №2, президент спортивного клубу «ONE WAY» Ігор Зюнзя. – Минулого року на Чемпіонаті Європи ми завоювали 2 золоті медалі на Кіровоградську область. Цього року, на жаль, залишилися без золота. Тому це своєрідний крок назад. З іншого боку – у деяких спортсменів це був перший виїзд і вони показали свою майстерність. Думаю, що ці бронзові медалі для них на вагу золота».

Як розповів Ігор Миколайович, через кілька місяців з вірогідністю у 99% на Чемпіонат Світу поїде один з сьогоднішніх переможців – Юсіф Ейвазов. Поїздка – дороговартісне задоволення. Тому тренер звертається до підприємців, депутатів та просто небайдужих громадян міста з проханням допомогти молодому спортсмену у здійсненні мрії.

Зробити свій внесок для поїздки кіровоградського тхеквондиста на Чемпіонат Світу легко. Варто переказати кошти на рахунок картки “Приватбанку”: 5168 7555 2070 5670  –  Зюнзя Ірина Володимирівна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар