Кіровоградець змагатимется за титул Інтерконтинентального чемпіона WBA

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

9 квітня 2016 року в Потсдамі (Німеччина) представник напівважкої ваги K2 Promotions Ukraine кіровоградець Олександр Черв’як (15-5-1, 5 КО) зустрінеться з німецьким боксером Енріко Кьоллінгом (20-1, 6 КО). Кіровоградский боксер змагатимется за вакантний титул Інтерконтинентального чемпіона WBA.

Про це повідомляє Спортивна Кіровоградщина із посиланням на  K2 Promotions Ukraine.

Поєдинок Черв’як – Кьоллінг пройде в рамках захисту Джеком Кулькаєм титулу «тимчасового» чемпіона WBA в першій середній вазі.

Свій попередній поєдинок Черв’як провів у вересні 2015 року в Швеції проти Інтерконтинентального чемпіона IBF в напівважкій вазі Еріка Скоглунда. Одноголосним рішенням суддів перемога дісталася Скоглунду.

Нинішній суперник Олександра Енріко Кьоллінг здобув 20 перемог на профі-рингу, 6 з яких нокаутом. Енріко 26 років, живе і тренується в Берліні. Боксує в стійці правші. У рейтингах WBA і WBO німець розташувався на 14-му рядку серед напівтяжів, в IBF – займає 9-ту позицію. У грудні 2015 року в Гамбурзі Кьоллінг здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Сергієм Демченком.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар