Кіровоградська «Зірка-2» у контрольному матчі обіграла «Черкаське Дніпро» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

«Зірка-2» на полі зі штучним покриттям кіровоградського стадіону  провела контрольний матч з молодіжним складом «Черкаського Дніпра».

Команди зіграли два тайми по 35 хвилин. Гра розпочалась з того, що ледве не організував гол у свої ворота перший номер кіровоградців Владислав Сцепінський, подарувавши м’яч супернику. Але, на щастя, виправив свою помилку, відбивши удар нападника суперників.

У середині тайму підопічні Вадима Бондаря провели ударний відрізок. На 12-й хвилині Олександр Хруленко вийшов сам на сам з воротарем, переграв його, але змістився ближче до флангу. У підсумку його простріл не знайшов адресата. За дві хвилини нагоду відзначитись втратив Андрій Кушнірьов, який головою влучив у сітку, щоправда з зовнішньої сторони. А ще пізніше той-таки Хруленко при «пожежі» черкащан у своєму штрафному майданчику проштовхував м’яч у ворота, але влучив прямо у голкіпера. На 19-й хвилині Кушнірьов замість пасу на вільного партнера у штрафному майданчику вирішив сам пробити з гострого кута — удар не ознаменувався успіхом.

Та за три хвилини до свистка на перерву господарі таки забили гол. Андрій Кущов замкнув подачу з кутового ударом упритул точнісінько у дев’ятку — воротар був безсилий, і рахунок став 1:0.

Другий тайм запам’ятався обопільною боротьбою команд. Щоправда першими загрожували воротам суперників саме «дніпряни». Їх небезпечний випад на володіння Сцепінського завершився двома прострілами, та цілі м’яч так і не досяг. Гру в атаці наші футболісти у другій 35-ти хвилинці нащупати не могли до того поки Вадим Бондар не зробив серію замін. Одразу як на полі з’явився Данило Фальковський пройшла атака «Зірки-2». Данило своїм другим дотиком до м’яча у матчі відправив його з-за меж штрафного майданчика  у ближній кут воріт черкащан – 2:0.

За десять хвилин до кінця гри розіграш кутового на ворота кіровоградців ледь не переріс у гол, та захисники впорались з навалою. Щоправда за дві хвилини гості таки скоротили відставання у рахунку. З першим ударом гостей на лінії воріт впорався захисник, який головою виніс м’яч у поле, але першим на підборі опинився суперник, і з лінії штрафного потужно пробив у сітку – 2:1. З цим же рахунком матч і завершився – перемога «Зірки-2» над молодими футболістами «Черкаського Дніпра».

Одразу по закінченню поєдинку свій короткий коментар, щодо дій підопічних, дав наставник «Зірки -2» Вадим Бондар:

– Ми сьогодні зіграли з дуже хорошою командою. У «Черкаського Дніпра» футболісти старші за наших, досвідченіші. У нас сьогодні у стартовому складі грало чотири гравці 1999 року народження, з команди U-17. У гостей же — футболісти 1995-96 років народження. У таких іграх дуже добре видно рівень команди, в таких іграх гравці ростуть. У чемпіонаті міста і чемпіонаті області у нас не вистачає ігор з суперником такого рівня. Я задоволений, що мої підопічні змогли досягти позитивного результату і показати хорошу гру. Це не дивлячись на те, що таким складом ми лише нещодавно зібрались. У «Зірці-2» нині сім футболістів 1999 р. н., тому ми лише притираємось один до одного. У цілому грою я задоволений, і, слава Богу, що сьогодні обійшлось без травм.

«Зірка-2» (Кіровоград) – «Зоря-Черкаський Дніпро-2» (Черкаси) – 2:1 (1:0).

12 березня 2016 року (субота). Початок о 12:00. Кіровоград. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). +6 С. 30 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Махно Геннадій (Кіровоград).

«Зірка-2»: Сцепінський Владислав, Кущов Андрій (Бухарієв Владислав), Барбанов Дмитро, Стаднік Владислав, Сидоренко Данило, Аркуша Ярослав (Патлатий Захар), Гайда Ян (Фальковський Данило), Хруленко Олександр (Джабнідзе Давид), Папченко Максим (Олійник Олександр), Кушнірьов Андрій, Чубко Андрій (Боздаган’ян Михайло).

Голи: 1:0, Кущов Андрій (32); 2:0, Фальковский Данило (60); 2:1, (62).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар