Футболісти з «Олександрії» і «Сталі» зіграли в нічию (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Олександрія почала весняно-літню частину сезону грою з дніпродзержинською «Сталлю». Матч обіцяв бути цікавим, обидві команди демонстрували цікавий якісний футбол, обидві вийшли на поле добре мотивованими. Сталевари після сухоє поразки в кубковому матчі «Дніпру» жадали перемоги, олександрійці ж на хвилі гідної нічиєї з київським «Динамо» хотіли відігратися за поразку «Сталі» на своєму полі в першому матчі.

У підсумку сьогоднішня гра на стадіоні «Метеор» в Дніпропетровську виявилася насиченою подіями. З перших хвилин команди чітко позначили свої наміри атакувати. Результат не змусив себе довго чекати – вже на 15-й хвилині Кравченко змусив Леванідова діставати м’яч зі своїх воріт. Олександрійці після голу посилили тиск і на 28-й хвилині Паламар завершив дещо хаотичну ситуацію точним ударом у порожні ворота господарів.

На перерву команди пішли з нічийним результатом 1: 1.

У другому таймі гості підсилили тиск, виглядали набагато впевненіше, але другий гол прийшов в результаті спірного моменту. Зіткнення в штрафній, після якого на полі залишилися лежати Микицей та Малак’ян, боковий арбітр розцінив як порушення з боку сталеварів. Головний суддя вказав на одинадцятиметрову позначку, викликавши хвилю відвертого обурення господарів. Це вилилося для них в жовту картку.

Досвідчений Запорожан не залишив шансів голкіперу господарів, поклавши його в правий кут і спокійно відправив м’яч у протилежний бік. 2: 1, Олександрія продовжувала створювати небезпечні моменти біля воріт суперника і, захопившись, попустила контратаку. Дебелко зрівняв рахунок.

Закономірна нічия – Олександрія залишається на своїй 6-й позиції в чемпіонаті.

Наступний матч олександрійці поведуть на своєму полі 12 березня з донецьким «Олімпіком».

Юрій Кузнєцов для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар