ФК “Олександрія” придбала досвідченого півзахисника

Вчора, 25 лютого, ФК «Олександрія» підписав контракт з півзахисником Денисом Дедечком. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

Денис Дедечко починав свою футбольну кар’єру у дитячій команді Зміна-Оболонь. Також виступав за Київ-Схід.

У 2004 році був запрошений до київського «Динамо-2». За три роки Денис провів у першій лізі понад 50 матчів, а 25 травня 2005 року дебютував за основну команду в матчі проти луцької «Волині». Однак, закріпитися в основному складі «Динамо» Київ не вдалося і наступні півроку на правах оренди футболіст провів у охтирській команді «Нафтовик-Укрнафта», а згодом ще рік у російському клубі «Луч-Енергія».

У січні 2010 року Валерій Газзаєв узяв Дениса з «Динамо» на збір до Ізраїлю, але після повернення до Києва гравець підписав контракт з «Амкаром», а в липні того ж року перейшов у «Краснодар», за який грав один рік, після чого знову опинився  у  ФК «Луч-Енергія».

В липні 2012 року повернувся в Україну, підписавши контракт з криворізьким «Кривбасом». У складі команди в сезоні 2012/13 провів 24 матчі і забив 1 гол, також віддав 2 гольові передачі і отримав 9 жовтих карток. Наприкінці травня 2013 року на правах вільного агента підписав дворічний контракт з полтавською «Ворсклою», який набрав чинності 1 липня. За два сезони провів за полтавців 46 матчів в чемпіонаті і забив 6 голів.

В червні 2015 року на правах вільного агента підписав контракт з казахстанською «Астаною»

Кар’єра в збірній

Виступав за юнацькі збірні України до 17 і до 19 років, а також за молодіжну збірну до 21 року.

Єдиний матч за збірну провів 14 серпня 2013 року проти збірної Ізраїлю (2:0), замінивши в перерві Анатолія Тимощука

Поширити:

Залишити коментар:

коментар