Кіровоградські волейболісти лідирують в таблиці аматорської ліги України (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська волейбольна команда “Обленерго” у 2 турі аматорської ліги України за підсумками трьох днів змагань очолила таблицю результатів зонального етапу.

Днями в місті Южноукраїнську Миколаївської області проходив другий тур аматорської ліги України з волейболу. Три дні волейбольні команди з Кіровограда (“Обленерго”), Жовтих Вод (“ВостГок”), Кривого Рогу (“Кривбас”) та Южноукраїнська (“Олімп”) змагались за бали у таблиці рейтингів за круговою системою.

Першу гру кіровоградці грали з господарями. Саме цю боротьбу гравець “Обленерго” Вадим Цибульов назвав найтяжчою: “Непросто грати з господарями. Був повен зал є глядачів, які вболівали за свою команду. Тим паче ця гра була першою і дуже емоційною. Нам зовсім трішки не вистачило до перемоги. Ми поступились “Олімпу” з рахунком 3:2″.

Южноукраїнськ – це єдина команда 2 туру, яка перемогла кіровоградців. Під час двох наступних ігор “Обленерго” обійшла суперників із рахунками 3:0. Тож, незважаючи на поразку, кіровоградські волейболісти очолити таблицю, отримавши 7 очок. “Обленерго” залишили позаду господарів Южноукраїнська (“Олімп”) – 6 очок, Кривого Рогу (“Кривбас”) – 3, Жовтих Вод (“ВостГок”) – із порожнім рахунком.

“Дуже класне місто: чисте, охайне. Спорткомплекс хороший, де ми грали. Після змагань лишились тільки позитивні емоції, адже окрім насолоди від перемог, був просто гарно проведений час у команді. Такі поїздки дуже зміцнюють командний дух”, – розповів Першій електронній Вадим Цибульов.

Варто відзначити, що перший тур кіровоградці грали більше місяця тому у Кривому Розі. У боротьбі з тими ж командами “Обленерго” також отримала 2 перемоги. За підсумками двох турів кіровоградці лишаються лідерами таблиці – 13 балів, на 4 очки випереджаючм найближчого конкурента.

Третій заключний тур зонального рівня аматорської ліги відбудеться 23 березня у місті Жовті Води. Там буде визначено двох лідерів, які поборються за звання переможця аматорської ліги України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар