«Зірка» відбула на третій збір до Туреччини

14 лютого ввечері кіровоградська «Зірка» відбула до Запоріжжя, звідки вночі вилетіла до Туреччини на третій тренувальний збір. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби клубу.

В делегації, окрім тренерського складу, 23 футболісти.

Наразі, з минулорічного складу до делегації увійшли всі футболісти, в тому числі новачки, а саме Олександр Акименко, Григорій Баранець, Андрій Бацула, Олександр Деребчинський, Олег Допілка, Ігор Загальський, Руслан Зубков, Ярема Каваців, Максим Ковальов, Олександр Кучеренко, Роман Локтіонов, Владислав Лупашко, Євген Паст, Роман Попов, Павло Поштаренко, Дмитро Фатєєв, Олексій Чичиков та Артем Щедрий. В складі команди також вже знайомі кіровоградським вболівальникам молоді футболісти Роман Льопка, Сергій Керножицький та Олексій Збунь (всі – 1997 р.н.). Крім того, Сергій Лавриненко взяв на збори двох гравців «Зірки-2» – Олександра Маткобожика та Євгена Куцева (обидва 1998 р.н.).
Окрім того, через декілька днів вже в Туреччині до команди приєднається і Андрій Мостовий.

На жаль, не полетіли до Туреччини Олександр Кочура, який працює за індивідуальною програмою, та Борис Баранець. Останній зазнав важкої травми під час зіткнення в матчі проти дублерів «Олександрії». Зараз Борис після операції проходить лікування у Львові.

Нагадаємо, що на турецькому зборі кіровоградці пробудуть до 1 березня, а вже 18 лютого проведуть свій перший спаринг проти польської «Медзі».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар