Спортсмени Кіровоградщини привезли нагороди зі Всеукраїнського турніру з кікбоксингу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

4-7 лютого в Одесі відбувся турнір в форматі 2 в 1. Він включав в себе змагання з таких видів спорту, як кікбоксинг і тайський бокс. Участь у турнірі взяла і Кіровоградщина.

По кожному з двох видів спорту проводився відкритий Кубок України, а також були проведені Всеукраїнський турнір з кікбоксингу «Кіммерія» серед юнаків та юніорів і відкритий чемпіонат Одеської області з тайським боксу. Відкритий Кубок України з кікбоксингу «WAKO» серед дорослих був першим відбірковим етапом до аж 10-им Всесвітніх ігор 2017, які будуть проходити в Польщі.

Всього в чемпіонатах взяли участь 611 спортсменів з 18 областей України та гості з Республіки Молдова: 250 тайбоксера і 361 кікбоксер.

IMG_1453

У Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу «Кіммерія» Кіровоградську область представляли 14 спортсменів з Олександрійського клубу ВПСК «Захист». Наші вихованці вперше пробували свої сили у змаганнях з кікбоксингу такого рангу. І тим не менше, не дивлячись на такий високий рівень турніру, завоювали наступні призові місця:

ІІІ місце:

Чорний Артур

Білий Кирило

Мохонько Назар

Кудря Максим

Оборський Данило

ІІ місце

Чирва Владислав

Дерев’янко Максим

Лаврусенко Володимир

Овечко Олександр

І місце

Задорожний Владислав

IMG_1491

Крім завойованих нагород змагання такого масштабу дали нашим спортсменам можливість набути цінного досвіду і побачити перспективи спортивного росту.

Команду підготували тренера Ярошевський А.В., Торожнюк С.В., Кравченко О.М. і Скрипник А.В.

Хочеться відзначити майстерність спортсменів-учасників, а також роботу організаторів змагань, виконану на високому рівні. Зважування проходило в спортзалі Української федерації тайського боксу, який відвідував сам Майк Тайсон, а змагання проводилися в прекрасному спорт-комплексі на березі моря.

IMG_1405

IMG_1408

MHZ8GxofGQE

IMG_1512

freehdes8yU

За матеріалами ВСПК “Захист”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар