“Зірка” провела перший двосторонній спаринг в новому році (ФОТО)

На верхньому полі стадіону «Зірка» зі штучним покриттям, 23 січня, відбулася перша двохстороння гра за участю гравців кіровоградської «Зірки». Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

Робітники футбольного клубу і стадіону зокрема, приклали чимало зусиль для того, щоб команда мала можливості для тренувань і ігор саме в Кіровограді.

Матч, в якому брали участь умовні «червоні» і «зелені» відбувався, зважаючи на 10-градусний мороз, в режимі 2 тайми по 25 хвилин. Зелені відкрили рахунок в першому таймі (Денис Сідельник), а в другому червоні зрівняли (Григорій Баранець). Нічийний рахунок червоним втримати не вдалося – Олександр Деребчинський ударом головою встановив остаточний результат матчу – 2:1 на користь «зелених». Варто відзначити, що в звітному матчі головний тренер Сергій Лавриненко використав чимало молодих гравців «Зірки-2», які вже навесні можуть потрапити в заявку команди на другу частину чемпіонату.
Подальші тренування будуть проходити згідно наміченого графіку, і попереду кіровоградців чекає перша контрольна гра – з добре знайомим «Черкаським Дніпром». Матч відбудеться 30 січня в Білозір’ї о 13.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар