“Олександрія” вберегла у себе цінного гравця (ФОТО)

24 грудня 2015 року, гравець ФК «Олександрія» Віталій Пономар подовжив контракт з клубом на 2,5 роки (до червня 2018 року). Неодноразово Віталія називали гравцем матчу, а також відомі спортивні видання його прізвище вписували в символічну збірну туру, повідомдяє прес-служба клубу.

В сезоні 2013/2014р.р. захищав кольори ПФК «УкрАгроКом». Провів 28 матчів (8 м’ячів), а також 3 матчі в Кубку України. В сезоні 2014/2015р.р. в першій лізі в складі «Олександрії» провів 25 матчів (10 голів) та 2 матчі в Кубку України. В сезоні 2015/2016р.р. за «Олександрію» провів 15 матчів і забив 5 м’ячів та 2 зустрічі в Кубку України.

В пресі неодноразово з’являлися новини щодо зацікавленості Віталієм  Пономарем з боку інших клубів.

“Так, пропозиції були як від українських, так і закордонних команд. Але я ввічливо їм відмовив. Нещодавно став олександрійцем, – придбав квартиру. Місто мені дуже подобається: тихе, затишне та   спокійне.  Тому бажання приймати пропозицію від інших клубів я не хотів. По закінченню попереднього контракту я прийняв рішення продовжити контракт з «Олександрією». Тут мене все влаштовує”, – розповів нападник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар