Кіровоградські армреслери привезли з Полтави 5 медалей (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Полтаві відбувся Відкритий чемпіонат Полтавської області з армреслінгу ФСТ «Спартак», звідки кіровоградці привезли чотири срібні медалі та одну бронзову.

Відкритий чемпіонат Полтавської області з армреслінгу ФСТ «Спартак» обирав переможців серед дорослих, юнаків та дівчат віком до 18 років, а також серед юніорів та юніорок віком до 21 року.  У змаганнях взяли участь 129 спортсменів, які представляли на 8 команд із 4 областей.

“Наша збірна себе показала на гарному рівні, програвши лише більш досвідченим та титулованим спортсменам з Полтави та Харкова”, – каже тренер кіровоградської збірної та президент обласної федерації армспорту Ігор Поцелуйко.

Загалом Кіровоград привіз із Полтави чотири срібні медалі та одну бронзову. Спортсмен Ігор Семків виборов дві срібні нагороди: серед дорослих 90+ (на ліву та праву руку) та серед юніорів до 21 року 80+ (на праву руку). В останній номінації, але іншій вагові категорії є ще три нагороди: Андрій Луцкевич – срібло у вазі 80 кг, Гурген Арутюнян у вазі 70 кг – срібло за боротьбу на ліву руку та бронзу на праву руку.

“Арутюнян Гурген є багато разовим переможцем Кіровоградської області, ці змагання для нього були першими виїздними. У фінал він програв тільки більш досвідченим полтавським спортсменам з полтави, які мають звання чемпіонів України. Ігор Семків – багаторазовий чемпіон Кіровоградської та Запорізької областей. Андрій Луцкевич – має звання переможець нашої та Черкаської областей”, – розповідає Ігор Поцелуйко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар