Кіровоградський БК «Золотий вік» виборов довгоочікувану перемогу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями відбувся домашній матч-відповідь між кіровоградським БК «Золотий вік» та Южненським «Хіміком-2». Обидва поєдинки на виїзді та перший домашній наша команда програла.

У звітному поєдинку наша команда зібралась і в трьох чвертях переграла свого суперника (22:14, 35:10, 23:27, 22:16), а загальний рахунок протистояння 102:67. На баскетбольному майданчику виблискував новачок кіровоградської команди захисник Олексій Масальський. На його рахунку 19 очок. Таку ж кількість набрав і Богдан Сосой.

Гравці БК «Золотий вік» відзначились чудовою реалізацією. Було закинуто багато трьох очкових кидків. І зі штрафних кіровоградці не влучили у кошик всього разів п’ять.

А от злагоджені дії захисту дозволили кіровоградській команді перемогти з таким розривом. Після поєдинку тренер БК «Золотий Вік» Андрій Білозерський висловив задоволення діями своїх підопічних, і навпаки незадоволення діями арбітру у цьому матчі, і найголовніше у попередньому матчі. За його словами працювати на таких поєдинках повинні більш кваліфіковані арбітри.

Свої наступні ігри БК «Золотий вік» проведе на виїзді в Миколаєві, де 14-15 листопада протистоятиме місцевому БК «ОРЕКСІМ».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар