ФК “Зірка” в гостях у “Гірника” так і не відкрила рахунок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перше коло Першої ліги сезону 2015/16 років кіровоградська «Зірка» завершувала матчем у Кривому Розі проти місцевого «Гірника». У п’ятницю головний тренер кіровоградців Сергій Лавриненко завершив тренерські курси й отримав «А»-диплом УЄФА.

Щодо подій у матчі, то перші 15 хвилин команди грали так, ніби боялись помилитись. Це й зрозуміло — матч був важливим для обох команд. Першими до активних дій перейшли господарі. Артем Сітало не дістався до м’яча після подачі з лівого флангу. Максим Ковальов заблокував удар Сергія Нудного. Удар Сергія Гвоздевича також був невлучним.

«Зірка» відповіла атакою правим флангом. Подачу звідси намагався замкнути Андрій Мостовий, та як слід по м’ячу не влучив. За три хвилини Максим Ковальов ледве не зрізав м’яч у свої ворота, після того, як Ярослав Ямполь виконав прострільну передачу у карний майданчик.

На початку другого тайму стовідсоткову можливість забити м’яч втратив Володимир Баєнко. Він замикав подачу з кутового гострим ударом головою, але, на щастя, у ворота не влучив. За десять хвилин Григорій Баранець, після того як невлучно пробив по воротам, отримав травму. На полі його замінив Олександр Акименко.

Останню двадцятихвилинку в атаках вже проводила «Зірка». Найгостріші епізоди виникли на 72-й та 73-й хвилинах матчу. Спочатку Олексій Чичиков з меж карного майданчику пробив по воротах — свою команду врятував Геннадій Ганев. Розіграш кутового, після цього епізоду, був ще небезпечнішим. Після пожежі у штрафному майданчику, м’яч опинився у Романа Локтіонова, який в дотик замкнув простріл партнера. На жаль, наш нападник перебував у положенні поза грою.

Ще один розіграш кутового також був небезпечним. Останній дотепний удар п’яткою Андрія Бацули заблокували захисники «Гірника». Знову таки стандартне положення спровокувало гостроту біля воріт господарів. Цього разу Максим Ковальов замикав подачу Андрія Бацули, та м’яч розминувся зі стійкою воріт.

І в компенсований час команди обмінялися ударами по воротах. З постріл Ярослава Ямполя  впорався Євген Паст. А удар Олександра Деребчинського по воротах «Гірника» був невлучним. Тож, 0:0 — «Зірка» знову втрачає очки і не забиває вже у третьому матчі поспіль.

Сергій Цигульський для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар