Результати фіналу Кубку України з бейсболу у Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Минулої суботи було зіграно останні матчі фінальної серії розіграшу Кубку України з бейсболу, де зустрічались команди «КНТУ-Єлисаветград» та «СДЮШОР-Діамант».

Обидві команди належать до єдиної спортивної структури, але, відповідно розподілу за віком та досвідом гравців, їх часто називають «старшою» та «молодшою» кіровоградськими командами з бейсболу. У фінальній серії Кубку за два уїк-енди «старші» бейсболісти виграли три матчі поспіль (4:0, 11:0, 7:3) та в чергове завоювали Кубок України.
Враховуючи, що в чемпіонаті України, як і у розіграшу Кубку України, команди «КНТУ-Єлисаветград» та «СДЮШОР-Діамант» посіли, відповідно, перше та друге місця, можна сказати, що цього року кіровоградські бейсболісти оформили і «золотий», і «срібний» дублі.
Склад команди «КНТУ-Єлисаветград» сезону 2015: Тихонець Сергій, Чухас Костянтин, Бойко Роман, Лопата Артем, Поляков Євген, Штапура Сергій, Шкатула Олег, Лісницький Максим, Лимаренко Дмитро, Великий Ілля, Бречко Денис, Мамонтов Олександр, Швець Юрій, Стовба Богдан, Чухрій Віталій, Бойко Костянтин, Павло Сівірінчук, Дейкун Руслан, Нелипа Дмитро. Головний тренер: Юрій Бойко. Тренери: Олег Бойко, Руслан Дейкун.
Склад команди «СДЮШОР-Діамант» сезону 2015: Лопата Роман, Кічук Микола, Маслига Ігор, Ляховецький Микола, Битяк Володимир, Лукін Ігор, Сотіріаді Олександр, Терещенко Кирил, Кідін Євген, Рогач Кирил, Бойко Алексій, Косенко Владислав, Гврітішвілі Георгій, Клюєнко Ярослав, Каналош Євген, Жанталай Євген, Маляренко Владислав, Слюсаренко Валерій, Дейкун Владислав, Савченко Олексій, Дерезовський Станислав, Мельник Ростислав, Єгор Любченко. Головний тренер: Сергій Лимаренко.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар