Кіровоградці зайняли перше місце на чемпіонаті з джиу-джитсу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Команда СК «Борець» (Gracie Barra Кировоград) виборола 1 командне місце на відкритому чемпіонаті Києва з бразильского джиу-джитсу.

Препрестижний турнір зібрав цьогоріч рекордну кількість участників – понад 400 спортсменів.  Географія учасників турніру представляла всю Україну, а також команди з Молдавії Ізраїлю.

Вдало виступии кіровоградські спорсмени:
Васильченко Олександр – 1 місце у своїй ваговій категорії і 1 місце в абсоютній вазі;
Непота Роман – 1 місце у своїй ваговій категорії і 1 місце в абсоютній вазі;
Блажко Ярослав – 1 місце у своїй ваговій категорії і 2 місце в абсоютній вазі;
Руснак Василь – 1 місце, Коркач Сергій – 2 місце, Криж Євгеній – 2 місце, Шлапак Тимур – 2 місце, Коханов Володимир – 3 місце, Саламаха Антон – 3 місце, Сидоренко Вадим – 3 місце.

Особливо вдалим був виступ Олександра Васильченка, який переміг усіх супротивників у своїй вазі, а потім ще виграв 3 поєдинки в абсолютній вазі серед юніорів. При цьому, двоє супротивників були важчими за Олександра бульше, ніж на 20 кілограмів.

Кращим в абсолютній вазі серед дорослих став ще один представник команди СК «Борець» (Gracie Barra Кировоград) Роман Непота, який продемонструав відмінну техніку і волю до перемоги. Чудовий результат і у кіровоградця Василя Руснака. Він виборов “золото” у своїй вазі. На шляху до свого успіху Василь здобув 5 перемог, при цьому усі поєдинки наш спортсмен завершив достроково, або ж із перевагою у 15 пунктів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар