Розгромна перемога «Зірки» над краматорським «Авангардом» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У матчі тринадцятого туру Першої ліги України кіровоградська «Зірка» вдома приймала краматорський «Авангард». Відзначивши напередодні свій 104-й день народження кіровоградські футболісти прагнули подарувати вболівальникам перемогу.

Та от початок матчу запам’ятався обопільною боротьбою у центрі поля та трьома жовтими картками. «Гірчичники» отримали Борис Баранець, Владислав Лупашко та гравець «Авангарду» Максим Покотилюк. Але перша небезпека біля воріт гостей завершилась призначенням пенальті. У карному майданчику захисник «Авангарду» зіграв рукою. Олександр Кучеренко чітко реалізував вирок арбітра — 1:0.

На 37-й хвилині Роман Локтіонов хотів заробити ще один одинадцятиметровий у ворота гостей, але замість того побачив перед собою «жовте світло» за симуляцію. Проте «Зірка» все ж змогла подвоїти рахунок ще до перерви. Класним дальнім ударом у дев’ятку воріт відзначився Борис Баранець.

По перерві підопічні Якова Кріпака змарнували три нагоди, аби скоротити відставання у рахунку. Двічі «Зірку» врятував Паст, і ще одного разу Олександр Філіпов не влучив у наші ворота. Наші футболісти витримали такий натиск біля своїх воріт і на 61-й та 64-й хвилинах ще двічі розписались у воротах Сергія Семено. Спочатку багатоходову комбінацію ударом упритул завершив Роман Локтіонов, а згодом Артем Щедрий реалізував вихід сам на сам і зробив рахунок 4:0.

За декілька хвилин гості все ж скоротили відставання — гол на рахунку Максима Дегтярьова, який скористався помилкою наших захисників у карному майданчику. Проте на більше «Авангарду» не вистачило. Матч перейшов у ту фазу, коли «Зірка» не хоче атакувати, а «Авангард» не може. Хоча все ж останній гол у матчі на свій рахунок записали кіровоградці. Ігорю Загальському вдався чудо-прохід по центру оборони краматорців і, реалізувавши вихід сам на сам, він встановив остаточний рахунок матчу 5:1 на користь «Зірки».

Наступний поєдинок наша команда проведе у четвер, 22 жовтня. Суперником кіровоградської «Зірки» буде маріупольський «Іллічівець». Початок матчу на нашому стадіоні о 18:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар