Кіровоградські скелелази підкорили Одесу (ФОТО)

Впродовж чотирьох днів, із 1 по 4 жовтня в Одесі проходив чемпіонат України зі скелелазіння. Програма передбачала змагання серед чоловіків та жінок на швидкість за класичною трасою, а також серед юнаків і дівчат – на швидкість і складність. У змаганнях взяли участь 220 найсильніших спортсменів із семи регіонів України. Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

Кіровоградську область представляли 19 спортсменів, вихованців комунального закладу КДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо». У змаганні дорослих спортсменів чемпіоном України серед чоловіків став Юрій Побережець. Друге місце зайняв Сергій Побережець.

До десятки найсильніших скелелазів України потрапили також Яна Здір, Діана Токар, Ярослав Ткач та Валерія Ганчарук. У командному заліку Кіровоградська область посіла перше місце і до скарбнички області додала 608 залікових балів. У турнірі юних скелелазів чемпіонами в лазінні на швидкість серед дівчат стала Діана Токар, а серед юнаків – Ярослав Ткач. Срібні нагороди чемпіонату України зі скелелазіння серед школярів завоювали Яна Здір, Діана Токар, Максим Борок.

До десятки найсильніших юних скелелазів України потрапили Єгор Ніколаєв, Єгор Шаповалов, Дар’я Устінова, Валерія Гончарук, Богдан Гречук. У командному заліку на швидкість і на складність Кіровоградська область стала бронзовим призером. Тренують спортсменів: Микола Побережець і Валентина Русінова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар