На Кіровоградщині відбувся чемпіонат з риболовлі

У селі Новопетрівка Кропивницького району на місцевому ставку відбувся відкритий чемпіонат з вилову риби таким різновидом вудки як фідер. Участь взяли 11 команд: по одній з Києва, Дніпра та Кременчука, дві з Херсону та шість із Кропивницького. Загалом було 22 учасника.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Суспільне.

Змагання тривали з 3 по 4 липня. Із 9:00 до 12:00 учасники мали зловити якомога більше риби. Перемагав той, хто за два дні мав найважчий улов. Переможців обирали у двох категоріях: три призові місця за власний улов та три призові місця давали командам. У команді – дві людини.

Переміг учасник з Херсону Олександр Кравченко з результатом 6 кілограмів 400 грамів. У командній грі перемогла також команда з Херсону. Команда кропивничан зайняла 4 місце. За словами організатора і учасника змагань Дмитра Бойка, переможців нагороджували грамотами, медалями та кубками. А від спонсорів давали вудки, відра та рибацькі котушки.

“У риболовлі ніколи не можна розраховувати на удачу. Ловить не вудка, а рибалка. Правильно підібрана наживка, прикорм та дистанція також впливають. Перемога – це майстерність риболова та команди”, – розповів Дмитро Бойко.

Нагадаємо, у Кропивницькому стартували перегони на моторних човнах.

Читайте також: У Світловодську відбудуться Чемпіонати України з пішохідного та велосипедного туризму

Поширити:

Залишити коментар:

коментар