Футбольний клуб із Кіровоградщини звинуватив ПФЛ у маніпуляціях

© ФК "Інгулець"

Футбольний клуб “Інгулець” із Петрового звинуватив Професіональну футбольну лігу України у маніпуляціях. Команда наполягає на змінах у турнірній таблиці.

Про це пише “Футбол 24“, повідомляє Перша електронна газета.

“Цими днями одразу на ряді спортивних інтернет-ресурсів з’явилася інформація про начебто відповідь ПФЛ щодо порядку визначення місць в турнірній таблиці серед команд, які в ході змагань набрали однакову кількість очок. Зокрема, про право претендувати на третє місце, яке дає змогу одній з таких команд претендувати на підвищення в класі.

Однак чомусь, за винятком допису в соціальних мережах, на офіційному сайті ПФЛ таке роз’яснення відсутнє.

Чи не означає це, що офіційної позиції з даного приводу, яка мала б чітко виражене юридичне обгрунтування, ще не сформовано, а зазначені вище інформаційні “вкиди” – це лише спроба маніпулювання громадською думкою та вивчення реакції різних сторін на один з можливих варіантів довільного трактування регламенту?”, – йдеться в офіційній заяві клубу.

Нещодавно на сторінці ПФЛ у Facebook пояснили, що підрахунок різниці забитих голів відбувається не між всіма учасниками змагань, а лише між 4-ма командами, які мають рівну кількість очок.

У турнірній таблиці ПФЛ Минай посідає третю сходинку, Інгулець – четверту. Нагадаємо, за регламентом ПФЛ за рівної кількості очок у таблиці до уваги беруться особисті зустрічі, а потім різниця забитих та пропущених м’ячів. Минай та Інгулець провели лише одну зустріч, де поділили очки (1:1), але у команди з Петрового краща різниця м’ячів.

Нагадаємо, ексфутболіст “Зірки” став учасником благодійної акції в Європі.

Читайте також: Гол олександрійця потрапив у рейтинг кращих на груповій стадії Ліги Європи

Поширити:

Залишити коментар:

коментар