Кропивницьку “Зірку” залишив ще один півзахисник

Кропивницька “Зірка” та півзахисник Ярослав Поплавка  за обопільною згодою розірвали контракт. До команди футболіст приєднався влітку 2018 року і встиг зіграти 12 офіційних матчів.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

Ярослав Поплавка народився 16 жовтня 1992 року. В дитячо-юнацькій футбольній лізі виступав в складі олександрійських команд «Кристал» (8 матчів) та «Олександрія-Аметист» (16 матчів, 3 забиті м’ячі). Далі виступав в чемпіонаті Кіровоградської області, захищаючи кольори ФК «Знам’янка» та «Аметисту». В 2011/12 роках в першості дублерів за ПФК «Олександрія-2» провів 17 матчів.

Наступні півтора роки Ярослав грав в складі «Буревісника» (с. Петрове Знам’янський район) (23 матчі, 3 забиті м’ячі). Ще один рік він виступав за «АФ-П’ятихатська» (Володимирівка). Далі у складі херсонського «Кристалу» Ярослав зіграв 18 офіційних матчів у другій лізі та Кубку України.

Влітку 2017 року Ярослав Поплавка поповнив склад новоствореної команди Другої ліги СК “Дніпро-1″. За дніпровську команду зіграв 36 офіційних матчів, у яких забив 8 м’ячів.

Через рік перейшов у кропивницьку “Зірку”, де зіграв 12 матчів.

Нагадаємо, раніше “Зірка” розірвала контракт із 23-річним півзахисником

Читайте також: Як “Зірка” готуватиметься до збереження першолігової прописки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар