Кропивницька “Зірка” програла восьмий матч поспіль

Учора, 20 жовтня, у Кропивницькому “Зірка” приймала харківський “Металіст 1925”. Матч закінчився перемогою гостей із рахунком 0:3. Ця поразка стала для “зіркових” восьмою поспіль.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

“Зірка” розпочала матч надзвичайно агресивно. Перші п’ять хвилин матчу м’яч практично постійно знаходився на половині поля харків’ян. Вже до 3-ій хвилині “Зірка” виконала три кутових удари. Щоправда, жоден з них не став натяком на гольовий момент. А перша ж атака і кутовий «Металіста» став гольовим: удар Дмитра Поспєлова, який перестрибнув всю оборону, і м’яч пролетів практично над Льопкою – 0:1.

686fe3966ae9cef37ad64d3357a05ed9.jpg

Не можна казати, що цей удар вибив «Зірку» з бойового настрою. Команда йшла вперед великими силами. Два поспіль штрафних знову не принесли зиску господарям, а намагання пробити закінчувалися ударами далеко повз ворота. Футболісти намагалися використовуватися високий пресинг, йшли вперед, але … пропустили. Знову кутовий, в якому м’яч застряг у воротарському майданчику. Лежачи, футболіста «Металіста 1925» відкотив м’яч під удар Сергію Давидову, і той влучив точно в кут воріт. 0:2.

“Зірка” продовжувала йти вперед. В середині тайму команда заробила право на штрафний удар, але Іван Рудницький цього разу, стінку не перекинув. Гравці господарів не жаліли себе, намагалися організувати атаку, але надзвичайно велика кількість браку в передачах практично від всіх футболістів команди не дозволяла довести хоча б до удару по воротах. Наприкінці тайму гості дещо атакувальний наступ господарів збили. При такому рахунку команди і пішли на перерву: 0:2 не тільки за рахунком, але й, що було прикро. за кількістю ударів в “рамку” воріт.

5695b46ff49b8ac9ee687f8e3887c97c.jpg

Другий тайм більш активно вже розпочали гості. І ледве пройшло дві хвилини, на табло змінився результат. Помилка Дмитра Нерубенка при прийомі м’яча призвела до атаки, яку навряд чи можна було назвати швидкою. Але Сергій Романов спокійно пробив з лінії штрафного майданчику, а Роман Льопка доволі легкий удар вирішив спіймати, а не відбити. Шкіряна куля голкіпера не послухалася і несподівано для футболістів обох команд влетіла у ворота під руками голкіпера.

Після цього стало зрозумілим, що господарям навряд чи вдасться відіграти три м’ячі. Звичайно, “Зірка” не зупинялася, але доволі впевнено себе почав відчувати і “Металіст”, у якого була величезна перевага в рахунку.

aad2c5ce8bddd3abeaac7e15a150a955.jpg

Кропивничани намагалися організувати атаки за рахунок індивідуальних дій Бєляєва, Збуня, Сьомки, Касімова та Поплавки (останні два вийшли наприкінці матчу на заміну). Але знову ж всі ці корисні для команди дії не закінчувалися ні гостротою, ні ударами. Щодо «Металіста», то запам’ятався хіба що багатоходівка на 64-ій хвилині гри, яка закінчилися ударом зльоту Олега Синиці, який дивом не забив четвертий гол у ворота Льопки.

Наставники обох команд вирішили використати свої запасних гравців, але перебіг подій на полі вони вже не змінили. А найбільш небезпечним моментом у «Зірки» став удар здалеку Олександра Сафронова на другій доданій хвилині матчу після шостого кутового «Зірки» у матчі.

Таким чином, завершальний матч першого кола “Зірка” проведе у Волочиську проти місцевого “Агробізнесу”, який залишається єдиною командою в першій лізі без перемог. І це буде дійсно матч за 6 очок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар